oncontextmenu="return false"

Sjuuuuk på nyår !!! -.-

God morgon, jag är sjuk idag igen & hade massa planer inför nyår :( så blev jag sjuk, kuuuul. Så det blir att jag & Fredde åker med min familj till några kompisar, kul haha. Blir väl att sova genom hela nyår. Känns inte som en bra start på nästa år, nej.
Fredde kommer om en stund så jag tänkte sova lite till & tycka synd om mig själv för att jag är sjuk haha. Gaaaaah varför jag :(
Btw nästa år haha, i morgon , så startar jag en ny blogg oxå! :D den måste alla byta ut från den här..

Nytt från Överby

Var bara på Överby i knappt en timme, har feber osv så det va inte så kul att springa runt i affärer med febern haha. Fick iaf halsbandet av mamma för jag va sjuk, tack mamma! :*
Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på någon film. Hörs senare :) puss


Halsband - Ur & Penn 129 :-


Linne - Gina Tricot 129 :- 65 :-

Överby nu

I natt sov Hanna här hihi så det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Snart ska jag till Överby med mamma oxå, så det blir mer uppdatering senare ikväll. Har ont i halsen oxå hehe pusshej :)

Dagens outfit

Snart till Hanna

God morgon, vaknade för en stund sen, har duschat & lite så. Ska snart vidare till Hannapanna hihi :* Först ska jag fixa mig oså, pusshejj

-

Hej allihop, har vart med älsklingen hela dagen hihi, han stack nyss hem. Under kvällen va vi hos David oxå, ääääger dom på ngt spel, kommer inte ihåg vilket det va men haha as kul vann hela tiden! :d
I morgon ska jag va med Hanna oxå, det va länge sen. Tror att hon sover här hehe.
Nuu blire god natt hihi pusshejjj

Joråå

Har fixat en ny blogg osv, men det är lite mer passande om jag startar den efter nyår haha :D & håller på & fixar den nu osv, ser ut som skit gör den, haha. Tar väl ett litet tag innan jag har fixat den men ;) Så det blir lagom att börja med den efter nyår.
Har tröttnar så jävla mycket på someberries.blogg.se, blää värsta fula namnet haha! Annars hade jag velat ha kvar den här bloggen, men namnet suger hehe ;) & har klarat mig från att göra ny blogg på länge nu haha!
Snart kommer iaf Fredde oxå. Ska städa upp lite bland kläderna på golvet så att det går att komma in i mitt rum hihi. Blir mer uppdatering senare!

God morgon

God morgon allihop, har nyss vaknat, somnade runt halv 4 i natt eftersom jag snackade med Tara hur länge som helst, plus målade om naglarna flera gånger, haha. Ska fixa mig oså nu, sen kommer Fredde & vi får se vad vi hittar på för grejer idag hihi :)
Hörs senare iaf.

Nattinlägg

Hej allihop, tänkte bara säga att jag har målat tånaglarna & dom andra naglarna haha :D gjorde det i lite halvt mörkt rum så hoppas det blir bra.. haha. Lite random att komma på den idén nu menmen, det är ju jag så..
Kanske borde sova snart men jag känner mig inte alls trött, vilket är riktigt ovanligt haha. Brukar va trött hela tiden :o Hihi ska snacka med Tara lite mer nu iaf :) pusshej

Jag & Tara har allt förändrats..

Bilden är tagen i juli trorjag.

Frågor & svar



Vi träffades första gången på en fest haha, men lärde känna varann på Dream Hack hahah ;)

Vill ha tillbaka min solbränna :( :( :(

Uhuuu, känner mig så blek & äcklig just nu :( vill ha min solbränna från Frankrike hihi (a) Saknar Frankrike!!


Bruna beeeeeen

Some music


Letting go - Sean Kingston ft. Nicki Minaj

Coming home - Diddy ft. Skylar Grey

 

Who's that chic - David Guetta ft. Rihanna

Question --



Okej, för det första så är det väl mitt & deras privatliv lixom, inget man behöver ta på alla bloggar osv? Men, tror inte det hände något speciellt mellan oss. Vi umgås bara inte så mycket längre, vet inte varför, vi har försökt ändra på det men det blir ba inte av oså. Det är svårt att hålla ihop alla fyra hela tiden lixom ;) & mellan Natta & Tara har jag ingen aning om, tror inte det har hänt något mellan dom? :s Som sagt, tar inte sånt här på bloggen oavsett om det har hänt saker eller inte.

Davidooo



Hihiihi Daviid duvet att du är min idol oxåå :$ <3

You know I'll do anything for you

Jag & Tara & Korn hade värsta dagen idag haha! :D göttttans, & jag & Tara sprang framför ett tåg det va as coolt haha :o Kunde dött jao det va coolt dedär :) Nu har jag iaf kollat Narnia med familjen haha, sen ringde Fredde så jag snacka med han en stund & nu ligger jag i sängen & lyssnar på musik osv. Har tvär tråkigt just nu, vill sova höhö. Är alltid trött nu för tiden haha fyfan :(
Anyway, fixade bloggen lite oxå förut, eller haha försökte :) saknar att ha photoshop på datan.. fuuckk, saknar bakgrund på bloggen osv. Ska försöka fixa header någon dag men venne vilken bild jag ska ha hähä. Ska försöka fixa photoshop till datorn snart oxå, hoppas jag.
Blablabla ska kolla någon film nu :) ha de bra, posshaj.

Till Korn

Nu drar jag & Tara till Korn, hoppas vi lyckas smyga in på tåget eftersom mitt busskort är stulet.. Vi får hålla tummarna för oss haha! Kommer hem någon gång ikväll, uppdaterar mer då :) pusshej.

Nytt från idag


Mousse fundation - H&M 139 :- 99 :-


Mascara - H&M 129 :- 99 :-



Väska - Accent 399 :- 199 :- äntligen en ny väska, har letat länge efter det! :D



Jeans - Gina Tricot 199 :-


Linne - Gina Tricot 149 :-

Kommentarer



Jo kan jag väl göra någon dag :) Fick bara en tv & litesådär, resten är bara småsaker :) Men kan försöka fixa det. Kram :)




Jaha, men hittade en gammal kommentar från någon Lily & det va från eran data det med ;) är det kusin oxå eller haha

Kvällens outfit


Gulligt med dammsugarn bredvid yes

Torp med Tara idag :D

Tjena allihop! Har haft världens mysigaste shoppingdag med Tara idag :D vaknade runt 12, så åkte vi ut till rean på Torp runt 1 & så va vi där till typ 17.00. Fick med mig några saker hem iaf! Jag & Tara tog ett provrum & provade kläder i över en timme.. efter det låg det kläder i en hög som va lika hög som oss typ hehe :D men det funka bra ändå :) Lägger ut vad jag köpte sen iaf.
Nu sitter jag hos mormor & morfar, tog med mig min laptop & internet så social som jag är haha. Vi käkade julmiddag här osv, venne hur länge vi stannar här men ;)

Snabbt innan jag däckar - Frågor & svar



Inte många, runt 50-60 typ :$
Dudeee, en fråga till dig? :) du har döpt dig till Hannah, Helena & Elizabeth, alla kommentarer från dom personerna kommer från samma ip-adress? :) hehe, varför inte bara skriva ditt riktiga namn? :) men kul att du läser min blogg, kram :)




Fredrik Axelsson :)

Nightlyy

Shena bloggen, ingen direkt uppdatering idag hehe. Sorry för det. Fredde kom typ runt 1 eller ngt, sen har vi vart här hela dagen. Runt 21.00 kom Bladh oxå haha & hon va här till typ 00. Fredde stack nyss :) är tvär trött nu & ska vakna rätt tidigt i morgon för ska till Torp med Tara & shoppa för mina pengar jag faktiskt har nu hehe (a) Sååå hade tänkt sova snart :D god natt .

Dagens -



Leggings
Linne
Stickad tröja
Halsband
Armband

Götttttmos

Åhååå har haft en härlig julafton! Träffat dom två viktigaste människorna i mitt liv på morgonen hihiihi Tara & Fredde :* & sen fick jag min älskade tv, platt tvn ja ville ha (a) Liten & söt är den oxå, 22 tums hihi :D så fick jag typ hur mycket andra grejer som helst haha, småsaker mest men ändå sånt jag behövde. Matta till rummet tex, as snygg! & en härlig kudde som är både tvääär snygg & mysig hehe :) & massa annat, kan försöka lägga ut bilder på det viktigaste, men bilderna får fixas i morgon trorja. Är jätte trött nu hehe :) pusshajjj.

Ha en härlig julafton!


Morfar, jag & brorsan ;) cool morfar jag har hihihi :*

2010-12-24

Gott nytt jul

God jul!



Lite text

Åhåååå det är julafton om en timme :D känns verkligen inte som det är det hihi. I morgon på morgonen ska jag iaf med Tara & Fredde & kolla på Nattas julspel med kyrkan i morgon eller vad det var haha, har ingen aning va vi ska på egentligen men det funkarrr :D sen på eftermiddagen kommer väl mormor & morfar till oss som vanligt & så firar jag julen med dom & familjen. Blir väl najs :D håller på & laddar ner massa filmer till helgen oxå, ifall jag får tråkigt eller så höhö. & nu ringde Fredde så ska snacka med han en stund :D pusshej

Julklappar av Tara :D


Ny navelpiercing :D!

Juste, fick i julklapp av Jeanie & Natta en ny navelpiercing :D tack, det behövdes verkligen hihi :*


Puss på dagen

God kväll allihop! Hade en jätte rolig dag idag :D efter en lite krånglig morgon haha, så stack jag & Tara iaf & mötte Jeanie & Natta, & vi ställde oss inne i en lägenhetsgång & öppnade julklapparna, det blev lite cp alltihop hehhe. Ah sen gick jag, Jeanie & Tara hem till Tara, där bestämde vi oss för att gå & köpa pizza & massa chips, så det gjorde vi.
En kebabpizza, två chipspåsar, en choklad & två tvåliterscider senare satt vi i Taras soffa & dunka musik osv, hihi. Sen tog vi massa bilder haha som ni såg i inlägget under :D riktigt härlig lilla julafton med mina tjejer iaf ♥

Massa bilder från min, Jeanies & Taras lilla jul hihihi :D















Frågor & svar



Mina betyg ser ut såhär:

Mvg barn är jag inte iaf ;) ungefär samma betyg som förra året. Undrar hur jag fick vg i musik, jag gör inte ett skit på lektionerna haha :D

Torsdags outfit jao



Linne
Kofta
Leggings
Sjal
Halsband
Armband

Drar mot Tara om en stund

God morgon allihop. Ställde mobilen på 10 idag, ska ba käka lite & sen drar jag mig bort till Tara. Jag, Natta, Jeanie & Tara ska ha våran "lilla julafton" idag hihi :* Så jag drar till Tara 2-3 timmar tidigare än dom för att hjälpa henne städa osv. Sen kommer dom & då ska vi byta julklappar :D kul att jag va tvungen att ställa larm första dagen på lovet & inte fick sova ut.. anyway, Tara är viktigare ;)
Tänkte käka lite nu, sen får jag dra bort till Tara. Hörs senare eller så. ♥

Söta jag & Angelica va igår :)

Den nya drogen


Grenade - Bruno Mars

Rubriccc

Värsta onödig dag idag i skolan, var inte beredd på att få betygen idag heller haha. Så sen gick jag hem & så kom Fredde :D så va vi här ett tag, sen stack jag vidare till tjejerna i klassen för vi skulle ha julklappsbyte :D hihi :* mysit jao. Nu snackar jag med Tara i telefon iaf, pusshej! ♥

-

Har virat in mig i filten så jäkla gött!
Jag har säkert feber osv osv, Tara borde känna sig rejält älskad eftersom jag åkte ut till Torp för att köpa en julklapp till henne även om jag bara ville vara hemma & sova mig genom kvällen hehe ;) Så nu är jag iaf hemma, knarkar lite ipren & kollar film, hoppas bara jag kan gå till skolan i morgon.. Men det fixar sig hihi :D sista skoldagen för julen kan man väl inte missa?! Får väl proppa i mig lite ipren i morgon innan skolan oxå, allt kommer fixa sig höhö ;)

Guess whaaat

Fick min nya säng nu, en månad senare haha :D feeeeeeetttttttttttttttttttttt

Saknar löshåret lite

Borde jag börja med det igen? :o


Onödig dag i skolan yesh

Shena, kom nyss hem från skolan, en riktigt onödig dag idag va det ja. Sjuuuukt tråkigt, orkaaa. Nu ska jag iaf va hemma ikväll trorja, mår inte bra alls oså, behöver vila känns det som :D yeye wth ska kolla film nuu, pusshej :D

Slänger in ngn randombild på mig & Tara ;)

Lalalllalalala

Har vart hos Korn direkt efter skolan. Det sög idag, vollybollen va kass :) Min klass suger haha, så jag stack därifrån efter typ 2 matcher :D hihi så satt jag & snacka med Christoffer ett tag, & sen slutade jag skolan & stack hem till Korn. Jag & Korn & Johannes köpte pizza & grejjjjjor :D nu är jag tvääär trött haha & världens mensvärk, kul menar jag -.-'

Fullt upp idag yeshhh :D

Hejsannn allihop! Idag har jag haft fullt upp, träffade Idolerna på Torp haha :( va inte speciellt intresserad men :D va där med David, Fredde & Tara, vi träffa massa goingar där osv osv. Sen stack alla vi utan David hem till Fredde, så kom Lampan & Dala oxå. Så var vi hos Fredde resten av kvällen hihi :) slänger in en av alla bilderna från idag haha :D
Taggar för vollybollen i morgon då haha..

Jag är inte ett skit utan dej, gumman

Just let it rock

Shäääännäää idag har det vart tvääär bra dag :D först åkte jag & Tara ner till stan & stack till polisen, där fanns mina nycklar!!!! Fan va glad jag blev :o , sen köpte Tara lite julklappar, så kom Fredde & vi hyrde film & stack hem till Fredde, så kom Ragnar dit oxå :D sen stack jag & Fredde hem till mig & åt, sen vidare till Amanda & fixa lite klassgrejer, & sen stack vi hem till David. Där var det fotbollskväll med Moa, Ragnar & Tara, Natta kom lite senare :D inte för att vi kolla så mycket på fotbollen men haha :D tvääär najs, kom nyss hem därifrån höhö :) Härlig dag & kväll iaf! ♥

HAHAHAHAHAHAH



Fråga & svar



Hihi tack, söt kommentar :* Ah, kan försöka lägga ut dagens ouftit lite oftare, hinner ba inte ibland hihi :D ska göra det så ofta jag hinner & orkar :)

Gårdagens + dagens outift


Tröja
Leggings
Sjal



Linne
Jeanskofta
Jeans
Sjal
Halsband

Newww


Linne - Vero Moda 249 :- 129 :-

Kass uppdatering jao -

Hejjj, föööörlåt för kass uppdatering. Igår va jag på Torp med Tara direkt efter skolan, köpte en bh & trosor & ett linne till mig, & köpte massa julklappar. Sen var jag & Tara med Fredde sen när jag kom hem pluggade jag på ett svenska prov som vi hade idag.
Idag gick jag med Fredde, Lampan & Angelica för jag & Fredde skulle hem till Angelica & leta efter mina nycklar. Har inte hittat dom & busskortet ännu, helt sjukt -.-' Blir väl att betala för nytt..

Haha aw

Sminkbilderna & allt dedär


Alla dom här punkterna är för hur jag plattar mitt hår osv osv.
1. Börjar med att borsta håret ;)
2. Delar upp håret för att lättare kunna platta det.
3. Sprayar håret med värmeskydd som gör håret lent & plattare & skyddar mot värmen från plattången :)
4. Börjar med att platta underhåret
5. När det understa lagret på håret är platt, släpp ner & platta lager för lager av håret
6. Klaaart! Då är det bara att fixa volymen i håret, jag använder inte hårpsray längre så jag puffar bara upp det lite ;) Hårsprayen sliter för mycket på håret hihi


Dom här punkterna är för mitt smink, någon annan gång kan jag lägga in hur jag sminkar mig för fest ;) Det här är vardagssmink. Dessutom sminkar jag mig lite annorlunda på sommaren än vad jag gör nu, på vintern.

1. Börjar med mousse-fundation över hela ansiktet.
2. Efter foundationet använder jag puder som täcker lite extra.
3. Innan mascaran böjer jag ögonfransarna, mina ögonfransar hänger ner annars haha.
4. Efter ögonfransböjaren tar jag mascaran, det är det sista :) Använder dock väldigt mycket mascara hihi.


1. Fundationpensel - Kicks 99 :-
2. Dream Mousse - Åhlens 139 :-
3. Puderborste - H&M 29 :- (egentligen rouge borste men hehe (a)
4. Puder Loreal - Åhlens 129 :-
5. Ögonfransböjare - H&M 29 :-
6. Mascara Maybelline - Kicks 129 :-
7. Värmeskydd Loreal - Kicks 79 :-
8. Plattång Björn Axén OBH Nordica - Elgiganten 799 :-

Hemma från skolan idag hihi :D

Hej! :D vaknade nyss, hade ont i magen i morse så stannade hemma från skolan idag. Hade ändå kort dag idag så. Synd ba att jag inte kan vara med Korn idag :( saknar honom! ♥
Igår gjorde jag & Angelica mina sminkbilder som folk har frågat efter hehe :) Sen kom Danne & Fredde, så stack vi hem till Fredde resten av dagen. Sen stack jag vidare & mötte Tara & Jeanie & vi stack till KU. Sedan på kvällen kollade jag på Desperate Housewives, omfg hur kan det sluta så!??!?!
Ah nu sitter jag iaf framför tvn & kollar MTV, ska snart fixa i ordning sminkbilderna. Hörs senare, puss på munnen

Bilder



Bögar











Angelica är fotograf till nästan alla bilder ;) <3

-

Nu är jag med Angelica & snart om någon halvtimme typ kommer Fredde & Danne hit. Hörs senare, puss

You live in a lie

God morgon :D vaknade för någon timme sen kanske, har duschat & just nu duschar Angelica :) Vi ska nog käka & lite sådär & sen vet jag inte vad vi ska göra idag, men vi hittar nog på lite random grejer haha :D hörs senare, puss

Looking for a shadow of you in someone elses smile

Shena, hemma från skolan nu. Ska äta snabbt & sen åka till stan & klippa mig. Äntligen ska jag klippa bort allt slitet på håret haha :D
I natt ska Angelica sova här oxå :D det blir naaajs, kommer säkert 10281027 bilder eftersom hon kåtar sig i min systemkamera.
Ska fixa maten nu! :) pusshej

hahah




Neej, omg, är jag? :s
Fegt att va anonym ;)

Fuuuuuck

Både nycklarna & busskortet är borta, hur lyckas jag

Man undrar lite hur det där gick till..

Den va läskig

-

Stack till Tara nästan direkt efter att jag vaknade runt 12, sen stack vi till stan & sen vidare till Fredde. Hann inte vara ute så mycket med han för jag va tvungen att gå hem -.- Nu har jag pluggat lite so & nu ska jag äta upp resten av mitt godis & kolla en skräckfilm som jag nyss ladda ner hihi :D pusshej

Vaken -.-

God morgon allihop! Sov kasst i natt, vaknade & somnade hela natten. Nyss blev jag väckt av mina bröder som hade brottning i rummet bredvid, kul menar jag. Ska försöka somna om lite innan jag ska dra ut med Tara. Efter att jag träffat Tara ska jag vidare till Angelica & Fredde, vi ska ha någon typ av filmdag haha :D
Men, om jag ska hinna sova något får jag väl lägga mig igen nu hahah :D hörs senare.

Some kind of cute

Å då menar jag människan i bakgrunden som sover HAHAHAH fint


Bild från Nattas blogg :)

Jag behöver dig, så lämna inte mig nu

En del text

Shääännäää! Kass uppdatering på hög nivå! :D förlåt för det :( Kan försöka berätta vad jag har gjort den här helgen iaf ;)
Fredag: Åkte ut till Victor med Korn, Angelica & Kewin direkt efter skolan, vi käkade pizza osv, kollade Idol finalen & var ute oså.
Idag: Vaknade sent, stack till stan med Fredde, träffade en del av min klass som sålde kakor, jag kom några timmar för sent hahah. Sen stack jag & Fredde med Angelica hem, vi hyrde film & kollade den, sen åt vi hos henne & sen stack vi ut & köpte godis, & tänkte dra hem till mig men när vi stog utanför min dörr märkte jag att mina nycklar inte var på samma ställe som jag var.
Nu sitter jag hemma hos mormor & morfar & kollar på Så Mycket Bättre med mina bröder :) Det är allt naaajs. :D

Ingen mer uppdatering idag

Hej, sitter inne i datasalen & har svenska. Kommer inte bli någon uppdatering i eftermiddag, åker till Victor direkt efter skolan med Korn, Angelica & Kewin. Kommer väl hem någon gång i natt. Som sagt, ingen mer uppdatering :D pusshej ha en bra fredag!

Halo - Haley James Scott

Sleten idag

Håller på & grejar med designen lite på bloggen.
Vill göra något helt nytt meneee
Saknar header :(
Fuck it

Lite bilder

Orkade inte sitta inne hela tiden & gick ut med mamma en stund :)

Hemma från skolan

Åkte hem från skolan för ungefär 2 timmar sen, har sovit & käkat. Mådde inte speciellt bra psykiskt haha så då kände jag att det var bättre att åka hem än att sitta & deppa i skolan :) Ska sova lite mer nu sen tänkte jag plugga lite, ska kolla på film oxå :D pusshej

Hemma

Hej, kom hem från skolan för en stund sen, har käkat lite & sen kollat på Desperate Housewives som jag spelade in igår haha. Nu ska jag plugga på engelskan, svenskan & fysiken! Btw, matteprovet gick skit.
Puss

Nu till skolan

God morgon! Var i kyrkan hela kvällen igår på KU med Natta, Jeanie & Tara för att kunna åka med gratis till Liseberg idag haha.. Så min dag ser ut så här:
Skolan
Hem
Plugga
Sova
Sminka mig
Liseberg
Ska försöka uppdatera när jag kommer hem, har mycket att göra i skolan & ska försöka att inte hamna efter med dom sakerna. Nu kommer snart Amanda & så ska vi till skolan som vanligt haha. Pyyysss

Frågor & svar



Jag har fyra piercingar i öronen & i naveln. Tycker att piercingen i brosket på örat gjorde mycket, mycket ondare än i naveln faktiskt :) det i brosket har nyss läkt, det tog över ett år, det gjorde sjukt ont, ångrade det ett tag, nu när det har läkt älskar jag det!

Some music


Dirty situation - Mohombi ft. Akon


Angel - Akon


Raise your glass - P!nk

Frågor & svar



Aw, gullig kommentar hihi :D den stickade koftan fick jag i julklapp förra året, den är köpt på Vero Moda & kostade runt 300 i guess. Jeansen jag hade på mig igår är från Gina Tricot, alla jeans jag brukar köpa är oftast från Gina. Dom flesta leggingsen är från Vero Moda. Jag köper nästan alla mina kläder bara från Vero Moda, Gina Tricot & BikBok. Det senaste har jag nästan bara köpt på Vero Moda :D
Kul att du gillar bloggen ;) kram :)

Idag har dääätttaa hänt mig:

Jag har fått spott av Bladh i ansiktet
Korn har ritat i mitt ansikte
Jag har blivit flörtad av två lastbilschaufförer
Har fått flipp på bussarna
Fick reda på av en kille idag att jag inte är "blond" utan "platina" tyckte han
Inte ätit något alls
Fått veta att jag inte gör ngt på lektionerna som inte är sant
Kommit halvvägs på min stickning som jag hållt på med sen 7an/8an
Ramlat i snön

Kul dag, en liten sammanfattning haha

Dagens outfit



Stickad kofta
Linne
Jeans
Sjal
Benvärmare

Korn & Amanda idag :D

God kväll alla människor :D har vart med Korn idag, sen va vi hos Amanda & ute & lite sådär. Kommer en bildbomb senare ikväll eller i morgon, fårse när jag hinner & orkar haha :) har gjort svenska uppsats oxå, har sjukt mycket skolsaker jag måste göra, gosh hinner verkligen inte med allt -.-

----

Ikväll har jag vart ute med Tara & Fredde, så träffade vi på Lampan oxå haha :D kom hem för en stund sen, har duschat osv osv. Tänkte börja skriva på min svenska uppsats men vet inte om jag orkar det hehe :$ fårse på det, pusshej

Frågor & svar

Fråga av: Helena
Hey, när kommer din sminkvideo/bilder? Har hört att du skulle göra det och jag vill jettegärna se! O jennifer, din blogg är super cute och du me! :D <3

Svar:
Hej Helena! :D hade faktiskt helt glömt bort den där video eller bild-saken jag skulle göra om mitt smink haha :$ ska försöka fixa det så fort jag hinner, har rätt fullt upp :) kram!

Jag & Jeanie har våra stunder










rubriken

Shäännää, sitter hos mormor & morfar, ska ha någon före jul-sak med kusinen osv. Är hur trött som helst idag haha :D vill iaf inte till skolan i morgon :( i morgon ska Korn med mig hem btw hell yeah :D <3
Nu ska jag gå ner & va lite social mot dom andra. När jag kommer hem ska jag lägga ut alla bilder på mig & Jeanie haha :) kösss

Nattinlägg

Shenna bloggen, lite kass uppdatering kan man väl säga. Fredde stack nyss hem, har vart med han hela dagen sen Jeanie åkte hem. Vi gick bort lite till Amanda sen har vi vart här :) Är tvääär trött nu & däckar när som helst trorja :) poss på kinden

Jeanie här

Hej, har vart på konfa återträff idag & sen åkte Jeanie med mig hem & ska sova här. Vi har vart ute typ hela kvällen & nu kollade vi nyss färdigt på en film, båda är trötta som fan så tror vi däckar snart haha pusshej :D

Kom nyss hem från Torp

Fick med mig detta hem:


Tröja Gina Tricot - 99 50 :-
Sjal Vero Moda - 129 :-


Plus en bh & tre spetstrosor :)

Dagens outfit


Osminkad & shit idag :D fetttt

-

Världens värsta skoldag är alltid torsdagar & jag vill bara döööö :D plus att både Amanda & Bladh är sjuka & skulle egentligen vart med Amanda idag, men så blev hon sjuk, då skulle jag egentligen färgat Bladhs hår, men så blev hon oxå sjuk. Sitter här & funderar på vad jag ska göra, haha blir nog ba att kolla tv & plugga tyvääärr

Skolan nu

God morgon allihop! Fick ganska mycket tid över idag eftersom jag skippade mascaran, har suttit & kollat tv hela morgonen med brorsan & sen har jag ba chillat hahah :D ska snart dra till skolan.
Skulle egentligen färgat Bladhs hår idag, men tror hon är sjuk så tror inte att det blir så. Är antagligen hemma ikväll & tränar för svenska talet i morgon eller ngt, kanske drar ut en stund oxå, fårse hur jag orkar med senare haha :D
Nu drar jag till skolan. Spanska första letkionen.. goosh skjut mig -.-

Gårdagens kööööp :D


Tröja Vero Moda - 175 :-

Dagens


Linne
Kofta
Sjal
Leggings
Benvärmare
Halsband

Första december + Korn

Shäännää, har vart hos Korn hela kvällen så jäkla najs <3 & bara för dom där bussarna ska vara sena hela tiden så kom jag nyss hem, stog ute & väntade i nästan en timme eller något på den där bussen -.- Seriöst, typ 9 minusgrader & det är bara första december :(

Fjååårtizzz Korn ♥

RSS 2.0